Tuesday, December 15, 2009

Sos Lada Hitam

Assalamualaikum
Pengumuman untuk semua
Akak ada jual sos lada hitam Bahasa omputehnya black paper sauce
Buatan sendiri...adik beradik akak yg buat
Ermm.....sedap....
Nk masak hailamka, goreng ka , perapka, bihun s'pore ka semua bleh
Nk buat cicah nugget atau chiken chop pun  pown bleh gak
Kalo nk cuba leh contact akak nie
0164319816



4 comments:

M Nazri said...

Home made black pepper sos. Bagus tu.

By the way saya nak syer idea ngan awak kat sini :

Sebagai pembuka kata saya adalah agen takaful di Prudential BSN Takaful cawangan Seberang Jaya, Penang.
Tujuan saya menulis email ini ialah untuk memperkenalkan tentang Perlindungan Takaful Keluarga.

Idea asasnya ialah : 1. Lindungi Pendapatan
2. Mencipta Peruntukan Perubatan
3. Simpanan atau Pelaburan

Penerangan lanjut boleh rujuk di : https://www.prubsn.com.my/accounts/prubsn/

YM saya : nazrikda2005

Terima kasih

Mohamad Nazri Bin Shafie
Prudential BSN Takaful
019 592 6319

zarirah zabidi said...

kak irah nk 1..bila bleh amik..heheeh...cm best ja

aMy@LoLipOp said...

amy nak jugak la klo macam tuh.. hehehe.. =)

aMy@LoLipOp said...

sedap! serius sedap! :)
amy suka sgt!!
amy nak order lagi satu la kak..
heeee :D